luni, 13 septembrie 2010

Un nou sezon


Timp, incotro mergi ?!
Spre ce meleaguri noi grabit alergi ?
Cum poti intr-o zi, sa schimbi in oameni mari niste copii ?
Ani de liceu
Da! A inceput scoala. Si inevitabil, imi dau seama de trecerea brusca si ireversibila a timpului, de copilul din mine, care de data aceasta, va trebui sa ia cele mai intelepte decizii. Trebuie sa privesc cu optimism spre acest an terminal, presarat de un bac, niste atestate, competente, o admitere si cel mai important: alegerea unei meserii, pe care sa o practic din placere. Si intr-adevar, sunt entuziasmata pentru ca peste un an voi descoperi oameni noi, voi face cunostiinta cu adrenalina capitalei, si mai ales, ce poate fi mai frumos decat zambetul si recunostiinta pacientului tau, in cazul in care ti-ai facut treaba ?
Va doresc tuturor celor care sunteti inca pe bancile scolii un an fructuos si plin de realizari! Iar mie, nu-mi ramane altceva decat sa profit de ultimul an de liceu, si sa ma pregatesc pentru admiterea care imi zambeste strengar. :)

5 comentarii:

  1. :) un nou an scolar plin de succes iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place optimismul tau. Sa nu cumva sa-l pierzi vreodata, nici chiar atunci cand iti va fi mai greu. Nici cand vei da peste oameni mai putin binevoitori, mai rautaciosi, mai vicleni. Sa-ti pastrezi aceasta bunatate, caci de unde faci bine, bine vei primi. Nu se stie cand, intr-o zi....dar vei primi. Si dac anu tu, atunci copii tai sigur or sa se bucure. Sunt mandra sa am asa o prietena si te astept cu drag in Bucuresti!

    Un an plin de reusite si multa bafta!

    Crista

    RăspundețiȘtergere
  3. da..si mie imi place optimismul tau, eu is cam panicata :-S mult succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. va muuultumesc mult! >:D<
    si eu sunt panicata, pe cuvant .. e stresanta a 12a, si au trecut de abia 3 zile de scoala. :))

    RăspundețiȘtergere