luni, 23 august 2010

Invingatorul este intotdeauna singur - Paulo Coelho

Lux si glamour. Cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie atmosfera celor care traiesc in aceasta lume fara umanitate,intr-o profunda disolutie a valorilor. Lume obsedata de sindromul celebritatii,corupta de influenta banilor,care nu a gustat din iubirea adevarata ... doar un tablou perfect pentru societatea din zilele noastre.
In primul rand,actiunea il vizeaza pe un rus bogat si influent,care e dispus sa faca cele mai mari sacrificii pentru a reinvia iubirea pierduta si pentru a-si recastiga sotia.
O placuta incursiune in care veti putea descoperi si secrete din lumea modeling-ului si a cinematografiei,respectiv o prezentare cruda a destinelor catorva personaje cu visuri inocente.

Cand esti tanar,nu ai decat un vis:sa salvezi lumea.

Daca tu crezi in reusita si reusita va crede in tine.

Joaca totul pe cartea sansei si fugi de tot ce iti ofera lumea confortului.

Talentul e un dar universal. Dar e nevoie de mult curaj ca sa-l folosesti;sa nu-ti fie frica sa fii cea mai buna.

De ceea ce ma tem,aceea mi se intampla.

Mergi inainte. Chiar daca nu mai esti convins,mergi inainte;voia Domnului e plina de mister,si uneori calea de urmat iti apare numai cand incepi sa mergi.

Toata lumea munceste acolo,in cautarea unui singur lucru. Vi-zi-bi-li-ta-te. Care,daca totul merge bine,se va transforma in Faima. Care,daca totul merge bine,se va transforma in Putere. Cuvantul magic,care transforma un om in semizeu,un idol de neatins, inaccesibil,obisnuit sa i se satisfaca toate dorintele,sa fie privit cu invidie si gelozie cand apare intr-o limuzina cu geamuri fumurii sau intr-o costisitoare masina sport,un om care nu mai are nici munti greu de escaladat,nici cuceriri imposibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu