duminică, 11 aprilie 2010

Lectie de Genetica








Olimpiada Nationala de Biologie mi-a oferit si oportunitatea sa iau parte la o lectie captivanta de genetica,la Laboratorul de Genetica din cadrul facultatii de Biologie din Timisoara.
Am observat cu atentie la microscop musculitele de otet,Drosophila melanogaster,niste creaturi de dimensiuni extrem de mici (aproximativ 4 mm ),studiate de geneticianul Thomas Morgan .Aceste organisme ofera numeroase avantaje pentru evidentierea si studierea modului în care are loc transmiterea caracterelor ereditare de-a lungul generatiilor.
De asemenea,am fost fascinata de daruirea cu care domnul lector ne impartasea din cunostintele sale,de perseverenta si pasiunea lui pentru acest domeniul vast si cu reale perspective pentru viitor.
Vor mai urma idei si opinii despre ONB,imediat ce imi voi reveni din oboseala acumulata si stresul din zilele concursului.

4 comentarii:

  1. buna. imi cer scuze ca dau buzna asa, dar am o intrebare, bloguri cu si despre farmacie nu cunosti,bineinteles scrise se studenti sau fosti stundenti! Mersi

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Dana! ce mai faci? frumoase pozele si interesant week-end-ul trecut, nu? Simt nerabdarea ta de la atatia km!

    o zi frumoasa si spor la invatat!

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo bravo:) frumoase amintiri am si eu de acolo. Acum sunt student deja:))

    RăspundețiȘtergere
  4. salut,foarte interesante pozele si postarea mi-a placut.cum pot sa iau legatura cu tine ?am ceva intrebari...

    RăspundețiȘtergere