joi, 30 decembrie 2010

Time flies. Cred ca nu-s singura care ramane perplexa la aceasta defilare a timpului. Totul trece destul de brusc, si ne trezim in cumpana anilor meditand asupra acestei treceri ireversibile.
Ca tot romanu', ne dorim un an imbelsugat, mai generos, "necrizat",cu realizari si altecele, dar oare suntem dispusi la schimbari, oare am putea incerca sa ne multumim cu ce avem sau sa fim mai buni cu cei din jurul nostru? Greu de spus.
Cat despre 2011, sunt convinsa ca din punctul meu de vedere va fi un an plin, incarcat de noi experiente. Voi incerca sa-mi gestionez mai bine timpul si perioadele de pregatire, iar punctul culminant al anului va fi admiterea. :) Sper sa fie ok, si sa nu fiu prea socata de volumul de informatie care trb retinut de un medicinist. :))
Pana atunci ma bucur de-o vacanta presarata de muuulte filme, si spre fericirea mea am reusit sa mai pun mana si pe-o carte de citit.
Si intrucat asa e traditia, le urez cititorilor mei in aceste ultime zile din 2010 un an in care sa fie mai increzatori si sa-si urmeze chemarea inimii, care sunt convinsa ca le va indica cea mai buna directie. :)
La muulti ani !

Un comentariu:

  1. draga, succes la admitere! asta inseamna ca dai la Bucuresti la facultate? :) oricum, iti tin pumnii.. mai astept recenziile tale pe blog :*

    RăspundețiȘtergere