vineri, 29 ianuarie 2010

Castele de carton

Este vorba despre un roman al scriitoarei Almudena Grandes ; o poveste despre arta,sex,dragoste si moarte...Trei e un numar perfect,un numar aparte,un numar care in cele din urma,se dovedeste a nu mai fi numar.Un roman despre un trio amoros (2 baieti si o fata) si despre lumea minunata creata de ei,lume invaluita de mirosul uleiului de terebentina si a fumului de hasis.
Un univers in centrul caruia se afla pictura,fericirea si libertatea.O dragoste prea mare,prea complicata,confuza,riscanta,fecunda si dureroasa.Desi primele 3 capitole (din 4) nu m-au impresionat cine stie cat,ultimul este plin de sentimentalism.O dragoste care in cele din urma nu va mai putea rezista,gloria unuia dintre pictori fiind unul dintre motive...O moarte teribila,care va zbuciuma si destinul celorlalti doi.
Ii multumesc lui Liviu pentru ca mi-a recomandat cartea,ii sfatuiesc si pe alti tineri de varsta mea sa o citeasca intrucat merita.

''...ne-am inchis in castele de carton,o fortareata atat de fragila dar solida ca o stanca,la fel cum fusese odata ecuatia perfecta a corpurilor noastre impare,care ne daduse mai mult decat avuseseram vreodata.''
Puteti cumpara cartea de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu